Thursday, April 28, 2011

Lagi geng kembar


Suka2 hati aku ja kan nak post banyak2 entri dalam sepetang cenggini...hahaha...tangan dah naik ulat bulu nak post kat belog yg tak berapa nak femes macam Anuar Zain...bukannya apa, selepas menggodek folder gambar aku...buat2 terjumpa sekeping gambor si kembar yang sempat aku snap raya haji lepas...

Ini pon, kebetulan depa2 dok main depan umah aku...nampak ja depa, terus aku panggil melalak macam tarzan...hahaha...mak aku pon keloi (panggil *loghat utara*) gak...hukhuk...malu2 kuching sarawak depa dua orang nih...tp hati mau jugaaaa....

Aku story mory biskut merry skit tentang depa nih...nama tak sama sangat...tok guru yang bg nama kat depa...Siti Aisyah dan Siti Mariah...yg kecik tu kakak dan yg tinggi tu adik. Umi depa dua ni sebenarnya tak tau pon yg dia pregnant kembaq sebab scan tak nampak2...then, lepas sorang kuar, dan umi depa rehat kat ward, tetiba rasa macam ada sorang lagik dalam perot...terus panggil doktor...dan doktor scan, memang betoi ada sorang lagi...

Masa umoq bulan2...si kakak ada masalah jantung berlubang. Alhamdulillah la ni dia dah sembuh lepas buat rawatan kat IJN...sekarang ni depa membesaq jadi kanak2 yang aktif...dah masuk ngaji sekolah rendah...

2 comments:

  1. OOO... nasib sedar kan ada baby lagi... rezeki dari Allah nih..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi berkongsi pandangan...jemput singgah selalu ye..hehe!