Saturday, November 27, 2010

EXAM + STUDY + FACEBOOK + BLOG

Hujan nak turun.lalala...Petang-petang suram begini menyebabkan kebosanan mudah melanda diri bagai tsunami. Sebab style aku study, tak boleh nak straight. Kena sulam jugak dengan perkara-perkara lain. Apa lagi yang boleh aku buat selain bermain facebook dan blog. Benda tu yang paling senang nak buat. Notebook dah ada kat tepi. Just on dan sign in. Sekadar tengok-tengok pun dah cukup bagi aku untuk menyahkan kebosanan yang sedang menguasai diri ini.hehehe...


Exam Fiqh Mawarith 2 Disember jam 3.00 petang. Last paper for this semester. Lepas tu...yahhhooooo....lalalala

My notebook yang dah banyak berjasa bagi aku. Takder dia, susah aku nak hidup....

2 comments:

  1. salam Siha
    note book Acer kak dilla pun banyak gak berjasa
    tanpanya...aku rindukan Acer (ahak)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi berkongsi pandangan...jemput singgah selalu ye..hehe!