Saturday, November 10, 2012

Nak balik semenanjung dah...

Assalaamualaikum...

Hai guyz...pe kabor? Dah lama aku tak update entri. Malas betul!

Yeppppppeee!!! Korang nak tau, di saat ini, tika ini, aku dah kat airport Miri. Nak balik semenanjung. Maklumlah cuti sekolah dah bermula. Cekgu cekgi pun cuti jugak la. Hehe.

Tu la best jd cekgu. Cuti banyak. Tapi keje pun banyak jugak. Pagi sampai petang. Weekend pun ada datang sekolah jugak. Kelas tambahan. Itu cekgu yang ajar kelas exam je ler..huhu.

Flight aku ko 2.20 ptg. Jap g check in lugage. Weeeee...tak sabar nak sampai KL. Kawan2 aku sedang menunggu di sana. Kitaorang nak makan angin 2-3 hari di KL dulu. Baru balik kampung halaman masing2.

1 comment:

  1. salam kenal,

    sy blogger kembar jgak, sjew nak kenal2 :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi berkongsi pandangan...jemput singgah selalu ye..hehe!